Mr NuFF

Saturday, March 12, 2011

AND THE WINNERS GOES TO .....

ASSALAMUALAIKUM 
 
Ramai yang tertunggu tunggu result GA Shida kan ..tapi sebelum itu ingin 
Shida memohon maaf
diatas keleewatan tersebut .Al maklum lah .Shida sibuk dengan kursus yang shida kena attend juga masalah 'berok band ' yang unservicable dan juga masaalah printer shida .hu hu hu ..( alasan yee ? )

INI ADALAH NAMA PESERTA GA SHIDA ...
  So dengan rasmi nye shida akan mengumumkan nama pemenang - pemenang tersebut ...
AND
THE WINNERS 
GOES 
TO .....TADAAAAAAA
TAHNIAH KEPADA PEMENANG ......
ingat tak shida kata ada misteri gift untuk follower shida ..
 
so the lucky followers goes to ..
 lucky participant ...penyertaan pertama ...
lucky participant ..penyertaan yang ke 100
TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG .
DAN 
KEPADA PEMENANG SILA EMAIL / SMS KAN ADD AND PHONE CTC 
UNTUK PENGURUSAN PENGHANTARAN HADIAH ...

TAHNIAH ..
TUNGGU KAN GA YANG SETERUSNYA  YA ...INSYALLAH ..!
 

18 comments:

  1. Mama Zharfan and kak ngah ,
    terima kasih ..terima kasih for the support ..
    next time ...mana tahu ada rezeki pula ..
    insyallah ..

    ReplyDelete
  2. As salam, terima kasih shida. tak sangka BSB boleh terpilih.nanti saya emailkan add. BSB harap shida akan lebih berjaya dimasa akan dtg dan semoga bertambah ler rezeki hendak yer..insyaallah.

    ReplyDelete
  3. congrats to all winners.. banyak hadiah tu..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, thanks to Shida, smg lebih success ya.

    Tahniah juga buat pemenang2 yg lain..

    ReplyDelete
  5. : wuhoo ! x sangka bole mnang , hehe . tems ya [!] t tuan tanah send add .. hope miss shida success in ur life .. oke ;) hepi . hepi . amieenn ..

    ReplyDelete
  6. yeayy, thanks dear coz cabut nama me..tahniah juga buat pemenang yg lain..me dah emel..

    ReplyDelete
  7. me ada buat tq entri..publish kat blog bawah ni jam 6.11 pagi nanti..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  8. bsb ...tahniah ...
    penghantaran akan shida buat dalam
    masa terdekat ...agak sibuk dengan kursus
    lagi this week ...
    insyallah ...sabar ye ..

    ReplyDelete
  9. ems family ,
    belum rezeki tu ...insyallah ,
    kalau ada lain kali boleh joint lagi ..

    ReplyDelete
  10. mrs asida / liyana ...
    tahniah ..penghantaran akak di buat
    dalam masa terdekat ...shida agak buzy
    dengan kursus lagi this week ..
    insyallah ...sabar ye ..

    ReplyDelete
  11. syhuhada / kak yong / ms dya ...
    belum rezeki tu ...insyallah kita
    cuba di lain kali ye ..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... comelnya hadiah saya tu... sekarang gak saya emel

    ReplyDelete
  13. gosok2 mata jap...betul ke saya menang ni...sekarang gak saya email...
    tima kasih shida....muah2...

    ReplyDelete