Mr NuFF

Sunday, February 20, 2011

GA lagi ....

  Shida jalan jalan tadi , ada GA lagi . shida nak joint lah , bukan ape nak memanjangkan silaturahim dengan teman teman yang lain  . walaupun tak pernah menang . belum rezeki namanya tu ...yang penting penyertaan . so kalau sesiapa nak joint , jom lah ..sekali ni GA dari  GA NITA

Ini n3 nye ....

Salam..hari ni saya nak adakan GA sebagai tanda penghargaan kepada pengunjung ,pembeli dan rakan PML yang sangat saya hargai. 
Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
1. Jadi follower blog saya - dah jadi follower yang ke 102
2. Link kan blog saya dlm blog list anda - dah link dah ...
3. buat N3 GA ni dalam blog anda - dah juga
4. Sejak bila mula minat PML ( pinggan mangkuk lama )? - semenjak dua menjak ni ...
5. Apakah koleksi PML anda yang pertama? - acuan kuih lompang - turun temurun dari arwah nenek ..
6. Pada pendapat anda, antara koleksi berikut, yang mana paling banyak peminat; - bunga kangkung ..
a) Koleksi Bunga Kangkung
b) Koleksi Twin Rose
c) Koleksi 5 roses
d) Koleksi Hitam ( Bunga Rose jambatan, bunga padi, ros hitam dan kekwa hitam )
e) Koleksi Kek wa merah
f) Koleksi Meakin/ J & G ( pink, biru, kuning dan hijau )
Tarikh tutup GA ini ialah pada 22/2/2011. Sila email pada pasttimes74@yahoo.com untuk maklumkan nama penuh, alamat dan contact no. Hadiah nya seperti berikut :
TEMPAT 1 - 1 SET TRIO ROYAL ALBERT PRELUDE
TEMPAT KE 2 - DECO PLATE ROSES BY PRISTINE




TEMPAT KE 3 - 1 SET CAWAN KOPI JOHNSONS BROS ETERNAL BEAU


Jom..join ramai2...tq. Keputusan akan diumumkan pada 25/02/2011..

No comments:

Post a Comment