Mr NuFF

Sunday, January 23, 2011

Sukajadi Hotel Bandung

Sukajadi hotel ni juga dekat dengan Factory outlet . Dulu masa shida stay kat cni harga nya dalam lebih kurang 500000 ribu rupiah . la ni dah naik even standard nye pun dah 677,000 rupiah . Shida tanya tak ada discount ke dia orang kata ada ...kalau ada pun still mahal juga . so tak payah lah ...conclusionnye ...carik aje hotel yang lain yang lebih murah ..
Jl. Sukajadi 176 Bandung 40161 Indonesia
Phone. +62.22.2033888 - 2031088 - 2033777
Fax. +62.22.2034020 - 2033729
Email. info@sukajadihotel.com

1 comment:

  1. Hai shida..nk tny skt plug elektrik kat hotel ni same ke gan kat msia?

    ReplyDelete