Mr NuFF

Wednesday, January 5, 2011

Jom joint baby cute 2011 dari Mama Rifqy ..

Ini first GA for 2011 contest yang shida joint ...so sesiapa
yang ada anak and  anak saudara yang cute miut boleh lah 
joint GA ni ya ..
GA dari mamarifqy

CUTE BABY 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Secara rasminya..MamaRifqy akan Announce NEW CONtest !
Sempena NEW YEAR, sempena BESDAY IQY & BesdaY MAMA !
3 in ONE !!

Contest yang simple.Senang. and Opkoz berKait ngan BABY !!

JOm tengok Terma dan syarat !

1. Buat 1 entry yang bertajuk CUTE BABY 2011 BY MAMARIFqy !!
....yang ini dah buat dah ...

2. Letak Banner pada entry dan pada Sidebar dan link pada entry INI.
....juga dah buat ..

3. FOllow this blog, and my personal blog
.......dah follow this blog and also personal blog pun dah follow ..

4. Our sponsor !! WAJIB follow gak tauuuu !!

http://naniedean.blogspot.com/ - nanie
http://yantimatisa.blogspot.com  - yanti

all the sponsors dah follow gak ...

5. Wajib mention nama PENAJA dan link balik ke blog berkenaan


6. Upload HANYA 1 keping gambar anak SAHAJA..


My anak saudara
Nur Qistina Batrisyia ..
Umur : 1 tahun 8 bulan ..

Gambar anak yang cute miut/comel dimata anda.kalau xde anak,anak sedara pon boleh.
Yang Layak hanya bb yang berumur 0-4 years ONLY !!!
(kalau ade > dr 1 anak,,leh masukkan terus dlm 1 entry..Mudah kan??)
*sertakan Nama dan umor anak*

7. Da siap..tinggalkan comment anda pada entry ini
TARIKH TUTUP CONTEST INI.. PADA 25 JANUARI 2011


** oopppssss : IKLAN jap !
Join THis GA..hadiah LUMAYAN

No comments:

Post a Comment