Mr NuFF

Tuesday, January 4, 2011

Jemputan akhir tahun ....henglish garden tea party ....

Bila akhir tahun kebanyakan office semuanya buat end year party , Shida pun dapat jemputan
kat department ni ....Distribution 2nd floor ...dia orang ni buat hari khamis 30th dec ..nasib baik ...kalau hari Jumaat haru jadi nya ...ala public holiday lah kata kan ..( MALAYSIA , HARI INI DALAM SEJARAH ..... ...Tahniah tu Malaysia Team )...meriah sangat sebab tema nye pun sangat lah
shida suka .....
                                        english garden tea party ....


cantik kan deco dia orang ....


Deco kat dalam office pula ....creative betullah dia orang ni ...
shida ngan kak geee ...
alamak ini ke yang shida makan ....diabetis oh diabetis ...habislah ..

game ...siapa yang dapat habiskan apple 
ini pula BEST DRESS MALE AND FEMALE ..
FUN time ....the exchange gift ......
tadaaaaa.....ini yang shida dapat .....CHOOOCHOLATTEEEEEE .....ubat diabetis lagi ..akhirnya
saya sedekah kat anak kawan shida ....memang very seldom makan chocolate ni ...
lastly
TO ALL DISTRIBUTION TEAM  2ND FLOOR THANK U FOR THE INVITATION ...


No comments:

Post a Comment