Mr NuFF

Tuesday, January 4, 2011

Ilmu yang ku cari ...

Shida ni sukalah jugak membaca di waktu waktu singgang ...so ada afew collections buku
yang shida suka sangat ..( tak lah banyak ) shida belek belek , shida renung renung and lepas
tu shida simpan ( dah ngantuklah tu ...)
buku Donna Dewberry - one stroke painting yang shida beli dari En Zahir ..
 Ini pula buku En Zahir sendiri ...tq En Zahir for the all the ilmu yang di perturunkan ...
Buku.....hadiah dari teman yang telah kembali ke rahmatullah ...
MUGA ALLAH CUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU ..
buku yang shida baru beli ....

BEKALAN ....

.AMBILLAH DARI ANGIN SEPOI SEPOI KELEMBUTANNYA ,
DARI MINYAK WANGI KEHARUMANNYA ,
DAN
DARI GUNUNG KETEGARANN DAN KEKUKUHANNYA ...

No comments:

Post a Comment