Mr NuFF

Wednesday, January 12, 2011

APE YG ANDA KENA LAKUKAN???


1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
      - saya suka berblogwalking kerana ..nak cari ramai kenalan and also to promote blog ..( up traffic
         juga ----he he he )

3)  Follow  Bloglarian - dah follow ...

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan
      1. http://marcraf.blogspot.com/- Na
      2. http://myshoppershop.blogspot.com - kedai corelle .
      3. http://beauty-with-marykay.blogspot.com/ - ayza
      4. http://jemariasmara.blogspot.com/- zefaasmara

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment - dah beritahu dah ...

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA - dah juga ...

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini

PENYERTAAN YG ANDA HANTAR AKAN MENGAMBIL MASA 3-5 HARI UNTUK DI SENARAIKAN KE DALAM ENTRY BLOGLARIAN..INI KERANA TERLALU BANYAK PENYERTAAN YG DITERIMA.SILA TINGGALKAN KOMEN JIKA BLOG ANDA TIDAK TERSENARAI SELEPAS 5 HARI..HARAP MAKLUM
 

AndaSuka...Segmen mari masuk senarai BlogLarian [Repost]

okes...ni aku nk ajak korang join senarai BlogLarian..ape itu BlogLarian???
korang mesti selalu berblogwalking kan...sekali blogwalking..mesti nak kene bukak banyak windows atau tabs kan...okes...kt Bloglarian ni...kami buat entry yg mengandungi 5-6 blog dalam frame yg berasingan...okes...setiap entry..korang bukak kepada tab yg baru...dan korang leh blogwalking trus 5-6 blog dalam 1 tabs tu...ade paham???kalau korang tak paham....gi la bukak sendirik..then cuba...so..jimat masa loading time..dari semasa ke semasa...blog ini akan diperbaiki untuk meringankan page load...tujuan blog ni diwujudkan adelah...memudahkan dan menukar selera berblogwalking masing-masing...
refferal daripada BlogLarian untuk harini
 

2 comments: