Mr NuFF

Friday, December 3, 2010

JOM JOINT GA JEMARI ASMARA ...

Salam Ukhwah - Jemari Asmara GiveAway!!

Salam semua...

Sukacita diumumkan, Jemari Asmara akan menganjurkan GA!! Hah?? Nak wat GA? Kenapa? Tak percaya? Hik hik.. yelahkan, blogni baru berusia 10 hari.. baby lagi.. baru pandai buka mata, jauh lagi nak merangkak, berjalan dan berlari... Tapi....tak salahkan?

Semoga GA ini dapat melebarkan lagi jalinan ukhwah di antara bloggers. Juga sempena ulangtahun hari lahir putera sulung kami yang ke 6...

Inilah hadiah yang kami nak berikan.. 12 set kerongsang.. okey tak? Bolehlah ye.. sebagai permulaan. (Bunga dan Ikea candle holder tu tak masuk tau.. hehe..)


Sebab hadiahnya sempoi, maka dengan ini syarat-syarat GAni pun sempoi juga..

Syarat-syaratnya adalah....

1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.. kepada yang menetap di luar negara (jika menang) hadiah akan dihantar ke alamat di Malaysia sahaja.. :-)
2.  Silalah follow http://jemariasmara.blogspot.com/ dan..
3.  Linkkan http://jemariasmara.blogspot.com/ di senarai blog anda.. serta..
4.  Sila tinggalkan pesanan di N3 ini.. Salam ukhwah dari.. (nyatakan ID follower) berserta link blog anda.. untuk saya intai-intai nanti..

Ha... okey tak syarat-syarattu? Itulah sahaja syarat-syarat wajib.. tapi..

Ada syarat tambahan.. (tak wajib, tapi kalau buat adalah satu kelebihan.. hehe..)

5.  Silalah beri komen membina di mana-mana N3. lagi banyak komen, lagi kami suka.. (tak wajib ye..)
6.  Buatlah N3 tentang GAni kat blog masing-masing.. pun tak wajib tau..)

GA ini akan berlangsung dari 2 Disember 2010 hingga 15 Disember 2010 (14 hari).. keputusan akan diumumkan pada 19 Disember 2010..

Jomla join ramai-ramai... meriahkan "Salam Ukhwah - Jemari Asmara GiveAway"...

Syarat syarat jemari asmara .
 
1. Warga Blogger Malaysia -  Shida adalah warga blogger MALAYSIA .. ...he he 1 MALAYSIA 
2. Dah jadi follower kepada jemari asmara juga ...

3. And even dah link kan ke blog shida ...

4. Tinggal kan pesanan ...dah tinggal kan jejak jejak bertapak...

5.Komen ....huh tengah memerah otak nak cari idea and tinggalkan pesanan ..

6. GA ni Shida  dah buat pun kat blog Shida ...

SALAM .UKHWAH ...



1 comment:

  1. Salam shidah.. thanks ya meriahkan Salam Ukhwah GA. Syarat no 4 tu tgl jejak kat GAnye n3 tau.. Tq. :-)

    ReplyDelete