Mr NuFF

Tuesday, November 23, 2010

My keras tangan .....

Salam untuk teman semua ..dah lama Shida  tak buat n3 ...almaklum lah mood  ' M ' tu datang lagi ..
.Betul betul malas .
Tambahan pula bercuti ikut rombongan Cik Kiah keLlangkawi bertambah lah malasnya nak buat n3 .
Anyway dalam malas malas ni sempat lah juga shida menyiap kan beberapa keras tangan yang shida 
buat ...a few make over ..
Decoupage ...tissue Shida beli dari Affen....Tq Affen..To Affen inilah
hasilnya ...
 Meter box ni Shida beli kat kedai cuma ini yang tinggal . Nak sangat meter box
ni Shida beli lah juga tapi combination warna dan bunga nya 
Shida tak suka so Shida cat balik warna putih , shida
decoupage and ....
My New Meter Box .....



No comments:

Post a Comment