Mr NuFF

Sunday, August 15, 2010

GA dari Kelly's Life

YA...Jangan lupa join GA dari Kelly's Life
Ada 10 apron set ( yellow ) untuk dimenangi

Syarat2 nya mudah sahaja : -
1. Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2
...dah sudah ...

2.Link kan blog Kelly's Life
juga dah sudah... 

3. Letak komen kat N3 ni
komen ...mmmmm..juga dah sudah

4. Mestilah follower kat blog Kelly's Life
.....juga dah jadi follower kelly

Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je

Selamat mencuba & semoga berjaya


Anggun bergaya kalau guna apron ni masa buat kuih raya
atau masak untuk berbuka puasa

*** Muga muga salah satu apron set  tu saya punya ***

*** Tarikh tutup : kelly akan update dalam masa yang terdekat ni ***
Tarikh tutup GA datang lagi : 25 / 08 / 2010

No comments:

Post a Comment